Vanuit Nederland bestellen op Amazon

goedkoop shoppen op amazon vanuit nederland doe je zo

Ook vanuit Nederland is het geen probleem om op Amazon te bestellen. Amazon heeft inmiddels zelfs een Nederlandstalige pagina. Het kan soms flink wat geld besparen als je besteld bij Amazon. De Nederlandse pagina is tot op heden helaas vooral gericht op Ebooks. Het Nederlandse assortiment is het minst uitgebreid.

Toch profiteren van het goedkope aanbod op Amazon? Shop bij onze Duitse en Engelse Amazon buren

Maar ook wanneer je bij de Duitse en Engelse Amazon besteld scheelt dit je vaak veel geld. Ook heeft Amazon.de een erg uitgebreid kattenassortiment, check het de kattencollectie hier Alles voor katten op Amazon.de Inmiddels beginnen meer mensen het voordeel van Amazon in te zien en ervaren dat het geen probleem is om op een niet Nederlandse website te bestellen. Nu wordt Amazon een concurrent voor bol.com die ook een uitgebreid kattenbenodigdheden assortiment heeft

Hoe bestel je via Amazon? De beste tips

  • Binnen een paar tellen kun je een Amazon account aanmaken. Het handige is dat je hiermee zowel op de Duitse, Engelse als Amerikaanse Amazon in kunt loggen. (Op alle amazon domeinen Amazon.de en Amazon.co.uk). 
  • Vergelijk prijzen op de Duitse Amazon.de , Engelse Amazon.co.uk Amazon om zo tot de beste prijs (met meest gunstige verzendtarief te komen. (De Amerikaanse Amazon levert vaak nog niet in Nederland).
  • Betalen kan via Ideal of een creditcard (bijkomend voordeel van betalen met een creditcard is dat je aankoop verzekerd is).
  • Je kunt kiezen om te filteren op verzonden door Amazon (bestel je hierbij dan wordt je gegarandeerd goed geholpen mocht er iets aan de hand zijn met de levering). 
  • Een bestelling boven de €29? Dan betaal je bij onze Duitse Amazon buren geen verzendkosten.
  • Bestellen doe je binnen een aantal klikken, de leveringstijd is zeer gunstig binnen 2 tot 3 dagen (soms zelfs de volgende dag) heb je het artikel zelfs de volgende dag al in huis. (Dit omdat er ook distributiecentra van Amazon in Duitsland dichtbij de Nederlandse grens zijn).