Samenwerken

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Loyaliteit van de volgers van catmom.nl en theodore__cat zijn erg belangrijk voor mij. Daarom werk ik graag met producten die ik zelf ook zou kopen. Op catmom.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen gericht op de verzorging, gezondheid en het gedrag van katten. Op het Instagram account van Theodore__cat verschijnen regelmatig nieuwe foto’s en story’s. Beide staan open voor collabs.

Product reviews, giveaways en sposored posts

Voor een review van een product kan er vrijblijvend een product opgestuurd worden naar catmom.nl Als dit product past bij het publiek van Catmom zal ik er een leuk artikel over schrijven en plaatsen op catmom.nl. Al deze content wordt eerlijk geschreven vanuit mijn eigen ervaring.

Ook win acties of gesponsorde artikelen zijn eventueel een mogelijkheid, maar heb je iets anders in gedachten hoor ik het natuurlijk ook graag.

Wat mag je van mij verwachten als we gaan samenwerken?

  • Custom content. Teksten, foto’s en video’s speciaal gecreëerd voor jouw product. (nadat deze uitgebreid getest is door theodore__cat).
  • SEO proof teksten. Als online marketeer zorg ik ervoor dat het artikel wat geplaatst wordt op catmom.nl SEO proof is.
  • Hoogwaardige kwaliteit foto’s van jouw product, alle foto’s die gebruikt worden bij het artikel en/of op social media worden door mijzelf gemaakt en bewerkt met photoshop.
  • Hoogwaardige video content. Ook een unboxing video of een video waarin theodore__cat gebruik maakt van het product is mogelijk.
  • Het artikel wordt gedeeld op social media (in overleg op de social media accounts van catmom.nl en/of theodore__cat).
  • Permanente plaatsing. In tegenstelling tot sommige blogs zal het artikel onbeperkt blijven bestaan. (Het artikel wordt niet verwijderd).

Contact tot collab

Lijkt het je leuk om samen te werken met Catmom.nl of met het Instagram account van Theodore__cat? Vul het contactformulier in. Er zal contact met je opgenomen worden om te kijken of er een match is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.