Review: Thomas cycloon hybrid family & pets stofzuiger. Ideaal voor huisdieren

No outfit is complete without cat hair. Kattenharen, je vind ze als catmom werkelijk overal. Niet alleen op je kleding maar ook de vloer en bank zijn plekken waar kattenharen zich ophopen. Stofzuigen doe ik dan ook dagelijks.

De ideale stofzuiger voor huisdieren

Al langere tijd was ik op zoek naar een stofzuiger speciaal voor huisdieren. Eind mei mocht ik de Thomas stofzuiger uitproberen. Ik gebruik de stofzuiger nu 4 maanden en ik ben er erg tevreden over.

Wanneer je de stofzuiger besteld komt deze netjes verpakt aan. Je kunt de stofzuiger eenvoudig bestellen via Bol: bestel de Thomas stofzuiger op bol.com. De stofzuiger wordt gratis verzonden. Zodra er iets nieuws in huis staat is mijn kat Theodore als eerste erbij. Zeker als het dan ook een kartonnen doos bevat. (Jij zal veel plezier beleven aan de stofzuiger en je kat aan de kartonnen doos die je om kan toveren in een heus kattenappartement).

Zelf testte ik de hybrid. (Deze komt met als extra een aqua fresh air box. Wanneer ik extra verfrissing in huis wil (zeker handig wanneer de deur nu het kouder wordt weer vaker dicht is en ik mijn huis weer wat minder kan doorluchten). Dan stofzuig ik met de aqua fesh box (deze klik je er eenvoudig op in plaats van de easybox). De geurtjes, het stof en de kattenharen komen in het water terecht. Als ik klaar ben met stofzuigen gooi ik de bak direct leeg. De lucht in huis ruikt frisser. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon stofzuigen zonder gebruik te maken van de aqua fresh air box. Dan laat je de easybox er gewoon in zitten. Deze is ruim en het duurde bij mij zeker een maand voordat deze vol zat. Ook deze is eenvoudig te legen.

Bespaar kosten doordat je geen stofzuigerzakken hoeft te kopen

Voorheen maakte ik gebruik van een stofzuiger waarin stofzuiger zakken gingen. Ondanks dat ik deze aanschafte bij de Action kostte dit me toch iedere keer aardig wat extra geld. De Thomas stofzuiger leeg je eenvoudig (zowel de easybox als de aqua fresh air box).

Review thomas stofzuiger hybrid family & pets de stofzuiger voor katten en honden beste stofzuiger voor huisdiereigenaren catmom.nl

De stofzuiger zuigt ook vloeistof op

Gelukkig doet mijn kat zijn behoefte altijd op de kattenbak, hij zal niet snel op de grond plassen. Maar mocht je bijvoorbeeld een hond hebben die weleens zo’n ongelukje heeft waarbij hij zijn behoefte laat lopen, dan kun je dit met de aqua fresh box eenvoudig opzuigen. Mijn kat Theodore heeft weleens andere ongelukjes. Een van zijn vreemde gewoontes is om uit de bloemenvaas te drinken. En stoot hij de bloemenvaas daarbij ook weleens om. Ook volle glazen stoot hij weleens van tafel. De vloeistof zuig je eenvoudig op.

Degelijke Duitse kwaliteitsstofzuiger

Ik hou ervan als spullen degelijk zijn. Thomas heeft al ruim 100 jaar ervaring, de stofzuigers worden vervaardigd in Duitsland. En er gaat niets boven Duitse kwaliteit. Je merkt ook dat er goed nagedacht is over gebruiksgemak. De kop beweegt goed mee zodat je heel makkelijk onder de bank kunt stofzuigen. Met 1700 watt is het een krachtige stofzuiger, dit merk je zeker aan de hoeveelheid zuigkracht, die is meer als voldoende. De stofzuiger heeft 4 standen (zelfs een turbostand, maar meestal gebruik ik stand 3). Ook kattenbakkorrels zuigt de Thomas perfect op. De stofzuiger heeft een snoer wat lekker lang is zodat je niet iedere keer van stopcontact hoeft te verwisselen. Meer specificaties over de stofzuiger kun je vinden op de website van Thomas stofzuiger.

Uitgebreid accessoire pakket wat ook je bank kattenhaarvrij maakt

Mijn kat ligt het liefst op de bank zijn dutje te doen. Hierbij laat hij heel wat haren op de bank achter. De stofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Zelf gebruik ik de 2 kleine opzetstukken, de brede kop om het zit en rugvlak van de bank te ontdoen van haren en het smalle opzetstuk om ook tussen de naden van de bank alle kattenharen op te zuigen.

Review thomas stofzuiger hybrid family & pets de stofzuiger voor katten en honden beste stofzuiger voor huisdiereigenaren catmom.nl

Mijn ervaring met de Thomas stofzuiger is heel positief en ik ben niet de enige, op Bol.com krijgt de stofzuiger ook super goede reviews, gemiddeld een 4,5 uit 5!

Samenwerking met Thomas stofzuiger