Review: krabmeubel sardine (district 70) van The Pet Empire

Een krab meubel, maar ook een echte blikvanger in mijn interieur.

Letterlijk een blikvanger, want dit leuke krab meubel heeft de vorm van een sardines blik. Het krab meubel is verkrijgbaar in 3 kleuren, zwart, wit en roze. Omdat mijn interieur vrij licht is en ik gebruik maak van veel witte kleuren in mijn interieur heb ik voor de witte uitvoering gekozen.

Het leuke aan het meubel is dat het niet alleen een krab meubel is, maar dat je kat er ook in kan liggen. Het heeft zowel aan de voor als achterkant een opening. Maar niet direct tegenover elkaar zodat als je kat erin zit hij toch een beetje beschut zit. Een ideaal verstop plekje voor je kat.

Luxe katten artikelen bij The Pet Empire

The Pet Empire is gespecialiseerd in luxe katten artikelen met een mooi design. Ik vind het zelf erg fijn als spullen voor mijn kat ook nog eens een toevoeging zijn aan mijn interieur. De levering vind super snel plaats. Vandaag besteld is morgen in huis. (Uiteraard is de levering te volgen via een track & trace code). Het krab meubel was netjes ingepakt zodat het onderweg niet zou beschadigen.

Het krab meubel werd al direct goed gebruikt

Toen ik begon met uitpakken kwam Theodore al gelijk kijken wat het was. Normaal gesproken wanneer er een pakketje uitgepakt wordt heeft hij vooral veel interesse in de kartonnen doos waarin het pakketje verzonden is. Deze keer was dat anders, de kartonnen doos liet hij links liggen en hij klom direct bovenop het krab meubel en begon zijn nagels eraan te scherpen. Theodore wordt altijd ontzettend aangetrokken door karton. Het krab meubel is gemaakt van gerecycled golfkarton. Dit golfkarton gaat erg lang mee (Theodore heeft eerder een wat kleiner model krab meubel gehad, ook van District 70 en dit heeft hij nog steeds niet versleten).

Niet alleen klimt hij bovenop het meubel om te krabben, ook scherpt hij zijn nagels aan de zijkant en de binnenkant van het krab meubel. Nadat hij klaar is met spelen doet hij een heerlijk dutje in het meubel, waar hij lekker beschut ligt.

Waarom een krabpaal of krab meubel belangrijk is.

Dat katten hun nagels willen scherpen is natuurlijk gedrag. Komt je kat veel buiten? Dan scherpen zijn nageltjes automatisch al wat sneller af wanneer hij loopt. Is je kat vooral binnen? Dan zal het afslijten op een natuurlijke manier iets langzamer gaan. Zowel binnen als buiten katten scherpen hun nagels. Wanneer ze buiten zijn gebruiken ze hier weleens een boom voor. Een binnenkat zal hier, als hij niet voldoende mogelijkheden heeft om zijn nagels te scherpen, misschien zelfs jouw bank voor gaan gebruiken. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Door het plaatsen van voldoende krab mogelijkheden voorkom je dat je meubels gebruikt worden als krabpaal.

De beste plek voor een krab meubel in huis

Heb je er weleens op gelet wat een kat doet zodra hij wakker wordt? Hij rekt zich heerlijk uit. En daarna krabt hij ergens aan. Het is dus verstandig om een krab meubel in de buurt van waar je kat zijn dutje doet te zetten. Wanneer hij wakker wordt kan hij namelijk direct zijn nagels scherpen. The Pet Empire heeft naast dit Sardine blik nog veel meer andere krabpalen en krab meubels in het assortiment bekijk de Design krabpaal.

Ook voor honden artikelen kun je terecht bij The Pet Empire

Naast een uitgebreid luxe assortiment met artikelen voor je kat heeft The Pet Empire ook hele mooie honden artikelen in het assortiment. Wat vrij uniek is, is dat ze hondenkussens hebben die ondersteunend zijn bij de houding van je hond een orthopedisch hondenkussen.

Samenwerking met The Pet Empire

shop de leukste katten items op catmom.nl snelle levering gratis verzending