Review I Love Happy Cats van Anneleen Bru

Ik werd gevraagd of ik de handleiding voor een gelukkige kat wilde ontvangen en natuurlijk wilde ik dat! Inmiddels zijn er al 15.000 exemplaren van over de toonbank gegaan bij onze Belgische buren en sinds 13 oktober is het boek ook in Nederland te koop!

Veel informatie die beschreven staat in het boek was voor mij persoonlijk al bekend (ik blog al een aantal jaar over katten). Maar er stonden ook dingen in die echt nieuw voor me waren. Weet jij bijvoorbeeld waarom een kat bang is voor een komkommer? Anneleen Bru legt het je uit in haar boek. Bestel I Love Happy Cats

i love happy cats anneleen bru review

Anneleen is een echte katten expert

Anneleen is een gedragstherapeute voor katten en is oprichter van de Felinova katcoach beroepsopleiding voor kattenprofessionals. Ze is niet voor niets de kattenexpert.

 

Het grote vervolg, een werkboek

Ik weet zeker dat je geen genoeg kunt krijgen van dit boek. Het leuke is dat Anneleen nu ook een vervolg op het boek heeft geschreven. Namelijk een werkboek waarmee je door middel van observaties en duidelijke instructies alles stapsgewijs toe gaat passen wat je in het boek geleerd hebt. Bestel het I Love Happy Cats werkboek

i love happy cats anneleen bru werkboek review

 

 

Samenwerking met harpercollins