Review & Giveaway HoneyGuaridan A36 Automatic Pet Feeder automatische voederbak huisdier

Al een tijdje maak ik gebruik van de drinkfontein van Honeyguardian waar ik erg tevreden over ben. Mijn kat Theodore heeft altijd vers water zonder dat ik elke keer hoef te checken of zijn waterbakje vol is.

review automatische per feeder honeyguardian review automatische voederbak voerbak voor huisdieren katten en honden catmom nl

Ik dacht eigenlijk dat ik een automatische voederbak voor mijn kat niet echt nodig had. Theodore had altijd een bakje wat gevuld was met eten staan en at dit voorheen nooit helemaal leeg. Echter begon hij de laatste tijd het bakje wel helemaal leeg te eten ongeacht hoeveel we bij vulden. Vanaf dat moment zijn we ook gestart met op gezette tijden afgemeten hoeveelheden voer geven. En wanneer je jouw kat op gezette tijden afgemeten hoeveelheden voer geeft dan kan het soms wat lastig zijn wanneer je bijvoorbeeld even niet thuis bent op de tijd dat je kat normaal gesproken zijn eten van je krijgt. Met de petfeeder wordt je kat zijn bakje toch gevuld als je niet thuis bent.

Je kat ’s nachts automatisch eten geven met de automatische voerbak

Op de automatische voederbak kun je heel eenvoudig instellen op welke tijden je wilt dat de automatische voederbak brokjes geeft. Je kunt de hoeveelheid ook makkelijk instellen (je kunt aangeven hoeveel seconden er brokjes uit mogen komen). De tijden kun je zelf kiezen. Miauwt jouw kat ’s nachts weleens omdat hij honger heeft en zijn bakje leeg is? Je kunt ook bijvoorbeeld om 03.00 uur ’s nachts instellen dat zijn schaaltje met brokjes gevuld wordt. (Jouw kat een goed gevuld buikje en jij zelf een goede nachtrust).

Je kat hoort jouw stem als hij eten krijgt

De pet feeder heeft ook een recording functie. Hiermee kun je jouw eigen stem opnemen. Je kunt je kat zo ‘roepen’ voor het eten met een persoonlijke boodschap die je zelf inspreekt. De petfeeder herhaalt 3 keer wat je ingesproken hebt, en bij de tweede keer stromen de brokjes in het voederbakje.

catmom.nl theodore cat honeyguardian pet feeder catmom

Nat voer geef ik nog wel handmatig in zijn bakje en ik moet zeggen dat ik dat contactmomentje tijdens het eten geven nog wel leuk vind. Die kopjes die ik dan langs mijn benen krijg en het luide purrgeluid wat hij maakt zou ik niet willen missen. Maar ik vind het ideaal dat hij droog voer nu continue heeft, ook als we bijvoorbeeld een avondje weg gaan wordt zijn bakje nog netjes gevuld.

Wil jij een automatische petfeeder winnen?

Ik mag in samenwerking met Honeyguardian een automatische petfeeder weggeven! Wil jij er een winnen? Je kunt meedoen met de giveaway vanaf 15 november tot en met 22 november 2019. De giveaway loopt in samenwerking met het account van mijn kat Theodore staat open voor de volgende regio’s: US, Canada, Japan en Europa. De winnaars worden na deze datum bekend gemaakt. Doe ook mee: volg @honeyguardian_pets op instagram, @catmom.nl en @theodore__cat. Tag 3 vrienden die ook willen winnen. Goodluck everypawdy!

Wil je er zelf een bestellen? De Duitse Amazon levert in Nederland. Bestel de petfeeder hier.