Kattennamen geïnspireerd door celebrities, zo heten de katten van beroemdheden

Katten zijn al lang een favoriet huisdier van veel mensen, ook van (inter)nationale beroemdheden. Ze zijn schattig, speels en hebben vaak een eigenzinnige persoonlijkheid. Het kiezen van de juiste naam voor je kat kan een leuke en creatieve taak zijn. In deze blog zullen kattennamen geïnspireerd door beroemdheden bespreken.

Er zijn veel verschillende manieren om een naam voor je kat te kiezen. 

Sommige mensen kiezen voor een naam die past bij de persoonlijkheid of het uiterlijk van hun kat, terwijl anderen kiezen voor een naam die gewoon leuk klinkt. Een populaire trend is om je kat een naam te geven die geïnspireerd is op een beroemdheid.

Enkele voorbeelden van beroemdheden en de namen van hun katten zijn:

  • Taylor Swift heeft een aantal katten, waaronder Olivia Benson en Meredith Grey, vernoemd naar personages uit de tv-show “Law & Order: SVU” en “Grey’s Anatomy”.
  • Katy Perry heeft een kat genaamd Kitty Purry, een speelse woordspeling op haar eigen naam.
  • Ed Sheeran heeft een kat genaamd Calippo, vernoemd naar zijn favoriete ijsje.
  • Ariana Grande heeft een aantal katten, waaronder Toulouse, vernoemd naar een personage uit de film “The Aristocats”.

Ook kun je natuurlijk jouw nieuwe viervoeter vriendje vernoemen naar jouw favoriete celebrity. 

Noem je kat Britney, Drake, Rihanna, Maan of lil Kleine. Maar er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen. Populaire ‘normale’  kattennamen zijn bijvoorbeeld Simba, Luna, Max, Charlie en Bella. Je kunt ook kiezen voor een naam die past bij het uiterlijk van je kat, zoals Ginger voor een oranje kat of Shadow voor een zwarte kat. 

Of je nu kiest voor een naam geïnspireerd op een beroemdheid of een naam die past bij het uiterlijk of de persoonlijkheid van je kat, het belangrijkste is dat je een naam kiest waar je van houdt en die past bij het karakter van je kat.

Bekijk gelijk de must-haves die jij in huis wilt halen voor wanneer jouw nieuwe kitten naar zijn furrever home komt.