Inspiratie: 10 populaire kattennamen voor gamers. Vernoem jouw huisdier naar jouw favoriete game personage

Katten zijn al jarenlang populaire huisdieren en het is dan ook niet verrassend dat veel mensen hun katten vernoemen naar personages uit hun favoriete games. In deze blog zullen we enkele van de meest populaire kattennamen gebaseerd op games bespreken.

  1. MarioMario is een van de meest iconische personages in de geschiedenis van gaming en het is dan ook niet verrassend dat veel mensen hun katten naar hem vernoemen.
  2. Sonic – Sonic is een andere populaire gamepersonage dat vaak wordt gebruikt als inspiratie voor kattennamen. Met zijn snelle tempo en schattige uitstraling is Sonic een geweldige keuze voor een kat.
  3. ZeldaZelda is een van de meest populaire gamefranchises aller tijden en veel mensen vernoemen hun katten naar de prinses uit de serie.
  4. PikachuPikachu is een van de meest iconische Pokémon en veel mensen vernoemen hun katten naar dit schattige wezen.
  5. LaraLara Croft is een van de meest iconische gamepersonages aller tijden en veel mensen vernoemen hun katten naar haar.
  6. Kratos – Kratos is de hoofdpersoon uit de God of War-serie en veel mensen vernoemen hun katten naar deze stoere krijger.
  7. Ezio – Ezio Auditore is de hoofdpersoon uit de Assassin’s Creed-serie en veel mensen vernoemen hun katten naar deze sluwe moordenaar.
  8. Cortana – Cortana is de AI-assistent uit de Halo-serie en veel mensen vernoemen hun katten naar deze slimme computer.
  9. Master Chief – Master Chief is de hoofdpersoon uit de Halo-serie en veel mensen vernoemen hun katten naar deze stoere krijger.
  10. Nathan – Nathan Drake is de hoofdpersoon uit de Uncharted-serie en veel mensen vernoemen hun katten naar deze avonturier.

Dit zijn slechts enkele van de vele populaire kattennamen gebaseerd op games. Of je nu een fan bent van Mario, Sonic, Zelda of een andere gamefranchise, er is altijd wel een geweldige naam te vinden voor je kat.

Bekijk welke spulletjes je in huis kunt halen voor jouw kat die helemaal passen bij jouw gamerlifestyle.