Hoe verzamel je binnen no time 30 ijzer klompjes in Animal Crossing?

Om de winkel van Timmy en Tommy te bouwen heb je 30 blokken van ieder soort hout nodig, daarnaast heb je ook 30 ijzerklompjes nodig. Het hout heb je zo verzameld door met je bijl tegen bomen aan te slaan. Het hout komt dan vanzelf uit de bomen.

Ijzer Klompjes haal je uit de stenen op je eiland.

Over de 30 ijzer klompjes ga je wat langer doen. IJzer klompjes kun je verzamelen door met je bijl of schep tegen stenen aan te slaan. Doe dit een aantal keer snel achter elkaar, dan komen er de meeste ijzer klompjes uit. Naast ijzer klompjes komen er ook klei klompjes en kleine stenen uit de grote stenen. 

Maak de stenen op je eiland niet kapot

Let op als je een stuk fruit eet voordat je met je schep of bijl op een steen slaat dan sla je de steen kapot. Doe dit niet want de steen zal niet meer terug komen. Zorg ervoor dat je geen fruit gegeten hebt voordat je op een steen slaat. Op die manier haal je de meeste grondstoffen uit je steen en kun je de dag erna de steen weer gebruiken. Iedere dag opnieuw kun je namelijk klei klompjes, ijzer klompjes en kleine stenen uit de grote stenen op je eiland halen.

Wees even wat zuiniger met je ijzer.

Waarschijnlijk heb je inmiddels de doe het zelf kaart voor sterker gereedschap. Sterker gereedschap gaat iets langer mee. Maar voor veel sterker gereedschap zul je ijzer klompjes moeten gebruiken. Als je sneller 30 ijzer klompjes wil verzamelen, maak dan in deze periode geen sterker gereedschap. (Je zal wel iets vaker gereedschap moeten maken maar wanneer je breekbaar gereedschap maakt dan heb je hier alleen takjes of hout voor nodig). Het verzamelen van ijzer klompjes gaat een stuk sneller als je ze niet in je gereedschap gebruikt. Ook kun je er in deze periode voor kiezen om even geen andere doe het zelf plannen zoals meubels te maken waar je ijzer klompjes voor nodig hebt.

Haal ijzer op een ander eiland.

Hebben de stenen op jouw eiland het maximale aantal ijzer gegeven voor die dag? Neem eens een kijkje op een ander eiland. Op vrijwel elk eiland wat je met een Nook Miles bon kunt bereiken vind je stenen. En ook uit deze stenen kun je ijzer halen. Door verder te kijken dan je eigen eiland voor ijzerklompjes gaat het verzamelen stukken sneller.

Vraag vrienden om ijzerklompjes

Misschien hebben jouw ACNH vrienden nog wel wat ijzerklompjes in hun voorraad liggen die ze aan je willen geven. Bezoek hun eiland of laat ze bij jou op bezoek komen. Ze kunnen de ijzerklompjes op de grond leggen zodat jij ze weer kan pakken en in je zak kan stoppen. Ook op het eiland van je vrienden liggen stenen waar mogelijk ijzer in zit. Bezoek je een eiland maak dan wel afspraken over wat je wel en niet mee mag nemen. Als je vrienden het oke vinden kan je ook ijzer uit de stenen op hen eiland halen.

Met bovenstaande tips opent binnen no time Nooks Hoek, succes!

shop de leukste katten items op catmom.nl snelle levering gratis verzending