Giveaway: Win 2 tickets voor Cat Video Fest 2020

Giveaway is gesloten. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar komt Cat Video Fest ook dit jaar terug naar Nederland! Op wereld kattendag, 8 augustus. Nu nog beter, groter en brutaler. Vorig jaar werd de film vertoond in meer dan 60 filmtheaters en meer dan 10.000 mensen zagen de leukste kattenfilmpjes op het grote scherm! Catmom.nl mag 2 tickets weggeven voor deze unieke bioscoopervaring. Uit ontelbare uren hilarisch katten videomateriaal is deze unieke selectie gemaakt: Een compilatie van de allerleukste katten filmpjes. Bekijk hier de trailer van Cat Video Fest 2020:

Hoe kun jij 2 tickets winnen voor Cat Video Fest 2020?

Volg catmom.nl op Instagram. Tag onder het bericht van deze win actie degene met wie jij katten filmpjes wil kijken op een groot bioscoopscherm. Om extra kans te maken deel deze post in je Instagram stories. 1 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt. Catmom.nl neemt contact met de winnaar op (en je kunt in een bioscoop naar keuze de film bekijken,

De opbrengst van Cat Video Fest gaat naar een lokaal goed doel

Elk verkocht ticket steunt katten in nood. Er zijn al genoeg redenen om kattenfilmpjes te kijken, maar als je hierbij ook nog eens katten in nood steunt is dat natuurlijk een extra reden om kattenfilmpjes eens op groot scherm te gaan bekijken. (Er is zelfs wetenschappelijk bewijs dat het kijken van kattenfilmpjes je gelukkig maakt).