Een bijzonder portret van je kat

In Venetië was ik al geobsedeerd door katten en honden die koninklijk afgebeeld zijn. Dit is de variant die ik in Venetië zag. Ik vond hem eigenlijk stiekem best wel op mijn eigen kat Theodore lijken. 

Toen ik zag dat je deze schilderijen ook zelf kon bestellen bij My Majestic pet ging mijn hart ook wel iets sneller kloppen.

Je kunt een keuze maken uit koningen en koninginnen en heb je 2 katten dan kun je zelfs kiezen voor een koninklijk duo (waarbij je dus allebei je katten kunt laten vereeuwigen) op een uniek schilderij.

Mijn kat Theodore, vereeuwigd op doek als King Augustus

Ik koos voor King Augustus. (De oogkleur van Theodore vond ik wel mooi bij de kleding van King Augustus passen). Je hebt de keuze uit heel veel verschillende Kings en Queens met verschillende outfits. De foto die jij instuurt wordt ook gebruikt voor het schilderij. Zorg ervoor dat je een foto instuurt van een zo hoog mogelijke kwaliteit

Het mooiste resultaat krijg je wanneer je een foto instuurt die qua lichaamshouding overeenkomt met de houding van het portret wat jij kiest. Ik heb zelf er nieuwe foto’s voor gemaakt. Bevindt het lichaam zich aan de linkerkant zorg dan ook dat het lichaam van je kat zich links bevindt en andersom. Nadat jouw foto’s zijn ontvangen krijg je een voorbeeld terug. Als je hiermee akkoord gaat dan gaan ze aan de slag met het maken van het schilderij). Ik vind het erg fijn dat My Majestic Pet een Nederlands bedrijf is en de communicatie in het Nederlands verloopt.

Binnen een aantal dagen had ik het schilderij al binnen. Het schilderij kwam aan in een stevige kartonnen doos. Het schilderij zat goed verpakt in bubbeltjesplastic.

In het echt ziet het schilderij er nog mooier uit dan het voorbeeld wat verzonden was. En volgensmij is Theodore er ook wel tevreden over. Ik vind het een hele leuke aanvulling in mijn interieur. Ben je benieuwd hoe jouw kat eruit ziet als king? Je kunt een kijkje nemen op My Majestic Pet.

Dit mooie schilderij heb ik #gekregen van My Majestic Pet