De zilveren catmom sieraden het perfecte cadeau voor kattenliefhebbers

De must have sieraden voor catmoms. Mooie zilveren sieraden voor kattenliefhebbers. Superleuk om cadeau te geven aan een kattenliefhebber. Maar stiekem natuurlijk ook heel leuk voor jezelf.

Alle sieraden van catmom zijn gemaakt van zilver (sterling silver) en hebben de 925 zilver aanduiding.

Zilver heeft namelijk verschillende aanduidingen. Om te beginnen zuiver zilver wat aangeduid wordt met 999. Je zult geen sieraden tegenkomen die gemaakt zijn uit 999 zilver omdat dit namelijk te zacht is om te verwerken. De aanduiding voor zilver die het meest bekend is, is de 925. Door koper (een legering) toe te voegen aan het zilver wordt het namelijk bewerkbaar. Hierdoor is het mogelijk om er katten sieraden van te maken. Onze sieraden bestaan dus, zoals alle sieraden met een 925 aanduiding,  uit 92,5% zilver en voor 7,5% uit koper. Bij sterling silver is deze verhouding altijd hetzelfde. Er bestaan nog 2 andere zilver gehaltes namelijk 835 en 800. Dit zijn veel minder zuivere vormen van zilver. Met deze gehaltes werken wij dan ook niet voor de catmom sieraden. Sieraden vervaardigd uit zilver hebben een mooie glans en zijn fijn om te dragen.

Zilver is een erg sterk materiaal en de kans dat je allergisch bent voor zilver is ontzettend klein.

Necklace layering met de zilveren katten sieraden

De kettinghangers en kettingen zijn uitermate geschikt voor necklace layering. Combineer de luckycat hanger met een van je andere favoriete kettingen. De hanger staat zowel aan een korte ketting als een lange ketting. Kies zelf hoe jij deze hanger het mooist combineert met jouw andere favo kettingen. Het mooiste is het om kettinkjes van verschillende lengtes te combineren.

Ook het fijne minimalistische kettinkje is perfect om met je andere kettingen te combineren.

Combineer erop los met minimalistische zilveren sieraden

Combineer erop los met minimalistische zilveren sieraden

Onze kettingen, oorbellen en ring zijn heel goed met elkaar samen te dragen. Maar de minimalistische zilveren sieraden combineren ook erg goed met je eigen favoriete sieraden.

Maak je earparty compleet met zilveren minimalistische katten oorbellen

Mix and match erop los met je oorbellen. De zilveren katten oorbellen zijn een mooie aanvulling op jouw earparty. Door het minimalistische design van de oorbellen passen ze bij zo goed als iedere stijl. Dit maakt de oorbellen ideaal om te combineren met de oorbellen die je al hebt.


shop de leukste katten items op catmom.nl snelle levering gratis verzending