De verjaardag van je kat vieren

Tegenwoordig is het vrij normaal om even stil te staan bij de verjaardag van je huisdier. En maar goed ook want hoe leuk is het om de verjaardag van je kat te vieren. Een kattenjaar staat gelijk aan 7 mensenjaren, nog een reden om de verjaardag van je kat niet over te slaan.

Van sommige katten is de geboortedatum misschien niet bekend. Je kunt natuurlijk ook de dag dat je kat bij jou komen wonen is vieren. Een adopteversiry pawty.

Tips om jouw kat
een on vergetelijke verjaardag te bezorgen catmom.nl

De tips om jouw kat een pawsome birthday pawty te bezorgen

Verjaardagsmaaltijd

Ongetwijfeld krijgt jouw kat iedere dag een koningsmaal maar op zijn verjaardag is het natuurlijk extra leuk om je kat een feestmaal voor te zetten. Ook wat extra van zijn favoriete snackjes zijn natuurlijk altijd goed. 

Purresents

Geen verjaardag zonder cadeautjes, jij kent je kat het beste en weet wat hij leuk vind. Is je kat bijvoorbeeld razend op catnip verras hem dan met een nieuw catnip speeltje of een krabmeubel met catnip erin.

Verras je kat met een feestelijke kartonnen doos

Zoek de grootste kartonnen doos die je kunt vinden. Katten en dozen blijven een gouden combi. Versier deze doos met slingers en ballonnen. Wil je echt uitpakken ga creatief aan de slag met de kartonnen doos en maak er een kattenvilla van door er raampjes en deurtjes uit te snijden.

Versiering voor de verjaardag van je kat

Versier je huis met slingers en ballonnen met katten of pootjesprint. Er zijn ook pawty slingers verkrijgbaar. Ook een mini feestmutsje en een normale variant voor je kat en jou mogen niet ontbreken.

Het is natuurlijk al superleuk om de verjaardag van je kat samen met je kat te vieren. Wil je het echt groots aanpakken nodig dan ook andere catmoms uit, katten en wijn de beste combinatie.