De leukste Nederlandse katten accounts om te volgen op Instagram

Ongetwijfeld volg je al een of meerdere katten accounts. (Of misschien heb je voor jouw pluizige vriendje zelf ook al een eigen Insta account aangemaakt).Maar omdat je nooit genoeg fluffy snuitjes op je feed voorbij kunt zien komen heb ik de leukste Nederlandse katten accounts op een rijtje gezet. (En ik denk dat er nog een vervolg op dit lijstje gaat komen want 5 is eigenlijk helemaal niet genoeg er zijn zoveel leuke katten om te volgen!)

De top 5 Nederlandse Instagram katten


Alex.the.siberian

Een grote fan van Siberische katten? Dan moet je Alex echt volgen. Je zult versteld staan van de prachtige groene ogen die je betoveren. De avonturen van Alex spelen zich zowel binnen als buitenshuis af. Volg Alex.the.siberian op Insta.

Alex.the.siberian catmom.nl instagram kat instgram cat


Miss_coco_calico

Een supermooie lapjeskat (calico). Haar schattigheid zal je hart veroveren. Bonus: coco woont samen met nog 2 super leuke katten waar ze ook avonturen mee beleeft. Haar sister from another mister boeffie en haar brother from another mother Rover. En het leukste is dat ze over anderhalve week een nieuw zusje krijgt! Een golden brits korhaar meisje, smelt! Volg miss_coco_calico op Instagram.

miss_coco_calico de leukste instagram katten om te volgen catmom.l


Theodore__cat

Als trotse catmom kan ik het natuurlijk niet laten om ook mijn kat Theodore een plekje in dit rijtje te geven. Theodore is Brits korthaar mannetje van ruim een jaar oud. Mijn hart heeft hij in ieder geval gestolen en jij kunt hem ook volgen als je het leuk vind: theodore__cat.

theodore__cat catmom.nl catmom de leukste instagram katten om te volgen instafamous cat

Linc_thecat

Linc is echt heel erg schattig en knap maar het leuke is dat Linc ook echt de beste grumpy look op zijn gezicht kan toveren. Mis je grumpy cat? Neem dan zeker even een kijke op Linc zijn Instagram account. Een super mooi golden chinchilla Perzich mannetje.

linc_thecat katten om te volgen op insta instagram katten


Mistermachomissy

Bonus: als je dit mooie account gaat volgen, dan mag je 5 keer zoveel cuteness verwachten. 5 mooie Britse kortharen in prachtige kleuren op 1 account. (En zeg nou eerlijk, 5 katten in een huis is toch de droom van iedere catmom?). Volg de avonturen van de mooie mister, macho (beide mannetjes) Missy Joya en Sunny (3 knappe vrouwtjes). Volg mistermachomissy op Instagram, cuteness overload.

mistermachomissy de leukste katten om te volgen op instagram catmom


Ook een account voor je kat? Hierbij de beste tips om je kat op de foto te zetten.

Eerlijk is eerlijk, een top 5 is gewoon niet voldoende, to be continued!