De leukste katvriendelijke accomodaties in Nederland en het buitenland

Mocht je besluiten om je kat mee te nemen op vakantie dan is het van belang dat de accommodatie waar je heen gaat huisdieren toe staat. En dat alle ramen en deuren van het vakantieverblijf gesloten kunnen worden.In sommige gevallen wordt er een toeslag gevraagd voor een huisdier per dag. 

Wil je graag naar Frankrijk op vakantie naar Frankrijk met je kat?

Siblu Villages hebben huisjes die goed afsluitbaar zijn en waar huisdieren zijn toegestaan (op de website staat info over een hond vermeld maar katten zijn ook toegestaan). De campings waar ze katten toe staan zijn de volgende: Les Charmettes, Le Domaine de Kerlann, Le Domaine de Litteau, Domaine de Soulac, Le Mar Estang en Les Dunes de Contis. Zij vragen een toeslag van 6 euro per kat per dag. Houd er rekening mee dat dit wel een flink eind rijden is. Bekijk het aanbod katvriendelijke accomodaties van Siblu in Frankrijk


Wil je in Nederland op vakantie en je kat meenemen naar je vakantiehuisje?

Bungalows.nl heeft verschillende acomodaties in Nederland waar huisdieren toegestaan zijn en deze accomodaties kunnen ook allemaal goed afgesloten worden.Je kunt filteren op de optie huisdieren toegestaan aan vinken, zo krijg je alle accomodaties te zien waar jij je kat mee naartoe mag nemen. Ze hebben leuke aanbiedingen voor bekende vakantieparken zoals Landal en Centerparcs.Naast Nederland bieden ze ook nog huisjes in Duitsland, België de Ardennen en Frankrijk aan. Bekijk de katvriendelijke bungalows in Nederland.


Alle tips om je kat mee te nemen op vakantie lees je hier. Maak voor jezelf de keuze of het bij jouw kat past om mee te gaan op vakantie.