De leukste films op netflix voor kattenliefhebbers

Zin in een avondje catflix and chill op de bank met je kat? De leukste films Met een dekentje, een grote bak thee, koekjes, jouw poezenvriend en deze films heb je een top avond.

De leukste films op netflix voor kattenliefhebbers


A street cat named Bob

Straatkat Bob komt onverwachts in het leven van een man en veranderd zijn leven in een wel hele positieve zin.

Nine lives

Het leven van zakenvrouw die altijd haar carrière op nummer een zet veranderd compleet wanneer ze in een keer veranderd in de huiskat van het gezin.

72 cutest animals

Uiteraard zijn dit niet allemaal katachtigen, maar zoveel schattige dieren op je beeldscherm. Dat kan alleen maar genieten zijn.

Garfield the movie

Garfield zijn leven wordt totaal overhoop gehaald als Odie in huis komt. Hij wil dat Odie weggaat maar wanneer Odie ontvoert wordt heeft hij toch wel medelijden en gaat hij hem achterna. (Na deze film kun je ook nog Garfield 2 a tail of 2 kitties kijken). Hier beleeft hij een avontuur in Engeland

Meneer pluizenbol

Een overwerkte miljardair die alleen maar bezig is met zijn werk en geen tijd doorbrengt met zijn vrouw en kinderen raakt  in een coma. Daarna zit hij gevangen in het lichaam van de kat van zijn dochter, mister Fuzzy pants.

Kedi

Duizenden katten leven al jaren in Istanbul op straat. Ze zijn van niemand maar vermaken zich prima. Ook zijn ze een enorme spiegel voor de inwoners van Istanbul. Sommige mensen kiezen er zelfs voor een kat te accepteren en dit maakt hen ontzettend gelukkig.

The secret life of pets (huisdiergeheimen)

Een hele leuke geanimeerde film  om te kijken met kinderen. Maar natuurlijk ook met je kat. Heb jij je ooit afgevraagd wat je kat of hond doet als jij niet thuis bent?

The lion in your livingroom

Altijd al meer willen weten over jouw kat? Kijk dan zeker deze film, de ontwikkeling van de kat als huisdier in beeld gebracht. Deze film volgt de avonturen die verschillende huisdieren beleven wanneer hun baasje niet thuis is.

Catwalk, tales from the catshow circuit

De kattensubcultuur in Canada. De katvriendelijke eigenaren willen allemaal dat hun kat uitgeroepen wordt tot de beste kat van het land.

Puss in boots (de gelaarsde kat)

Een van de meest geliefde karakters uit Shrek heeft ook zijn eigen film. Hij gaat op zoek naar de gans met de goude eieren. Beleef zijn spannende avontuur.

Liever met jouw kat en een boekje op de bank? De mooiste boeken voor kattenliefhebbers op een rijtje gezet.