De leukste boeken voor katten liefhebbers

Een ontzettende kattenliefhebber en ook nog eens dol op boeken lezen (met je kat op schoot?). Het leukste leesvoer voor catmoms.

De leukste boeken voor katten liefhebbers

Doe en denk als een kat

Heb je ooit de indruk gehad dat je kat zich druk maakt? Waarschijnlijk niet. Leer net zo’n stressloos leven te leiden als je katten vriendje. 

Naast het boek is er ook nog een heel leuk denk en doe als een kat werkboek beschikbaar.

Catfullness

Hoe je mindfullness van een kat kunt leren. Leer van katten hoe je een dagelijkse oase van geluk creëert. Een geweldig boek geschreven door Paolo Valentino.

Reisverslag van een kat. 

Hou je van Japan en katten? Dan is het reisverslag van een kat echt iets voor jou. Samen met zijn baasje maakt de kat een roadtrip door Japan.

Echt een ode aan het leven en aan de vriendschap. 

Takashi Hirade De Kat

Dit boek laat je stil staan bij het genieten van de kleine dingen in het leven. Hij brengt een stel wat uit elkaar gegroeid was weer dichter bij elkaar dan ooit.

Kat over de drempel.

Als je een groot fan van Bob de straatkat bent dan is dit boek echt een aanrader. Het straatkatje Alfie brengt liefde en vriendschap terug in een straat waar veel eenzaamheid heerste. Laat Alfie het grijze katje je hart veroveren.

Kat vermist

Stel je voor datje kat je grote steun is en opeens 5 weken weg is. Zou je dan niet graag willen weten wat voor avonturen je kat beleeft heeft en waar hij is? Een waargebeurd verhaal over GPS tracking.

Welk kattenverhaal ga jij lezen?

Dol op boeken over katten? Waarschijnlijk ben je dan ook niet vies van kattenfilmpjes, lees hier waarom je zonder schuldgevoel kattenfilmpjes kunt kijken.