De grappigste halloween outfits voor katten

De leukste halloween outfits voor jouw kat, catmom.nl

Ondanks dat ik mijn kat zelf geen outfits aan trek (Theodore reageert er niet goed op). Kan ik soms echt smelten als ik een halloween outfit van een kat zie. De leukste halloween pakjes voor katten op een rijtje gezet

Lion king leeuwen halloween outfit voor je kat

Deze manen heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen toen The Lion King movie gelanceerd werd. Maar de leeuwenoutfit blijft leuk, De manen voor je kat zijn op bol.com verkrijgbaar.

Batman wings, verander jouw kat in een vleermuis met deze vleugels

Jouw eigen batman kat? Bestel de batman vleugels hier.

Magische halloween outfit, tovenaarshoed voor jouw kat

Groot fan van Harry potter? Tover jouw kat om in een magisch dier met deze tovenaarshoed (hij is opblaasbaar en met stiekjes kun je hem makkelijk op zijn plaats houden). De hoed is ook verkrijgbaar bij bol.com.

Poes piraat

Hoe schattig is deze piraten outfit? Misschien heb je ooit een filmpje voorbij zien komen van een kat die erin loopt. Dat ziet er heel grappig uit (ik weet zeker dat ik mijn kat er geen plezier mee doe maar ik vind het er wel erg schattig uit zien). (Het piratenpak is verkrijgbaar op Amazon).

Cat cowboy outfit

En de outfit is er ook in een cowboy variant! De cowboy outfit voor je kat is ook verkrijgbaar op Amazon.