Catmom Naomi heeft meer dan 30 c’attoos


Maak kennis met de katten van Naomi. Een van de leukste katten rassen: de Sphynx. Gremlin is donker grijs en Gizmo is blank met grijze grote vlekken (en wanneer hij het warm heeft word hij rood. Alsof hij gaat blozen, zooo cute!) 

catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NLGremlin heeft Naomi al vanaf dat hij 10 weken oud is dus nu inmiddels al 8 jaar. Gizmo is er later bij gekomen toen hij 4 jaar was, hij is nu inmiddels 6 jaar samen bij Naomi en Gremlin.

Naomi had haar katten al een naam gegeven voordat ze wist hoe hun karakter zou zijn. Daarom vind ze het ook een grappige vraag hoe het karakter van haar katten is. Gremlin heeft ze al van kitten af aan, hij is heel erg geobsedeerd door haar en heeft het minder op andere mensen. Gizmo is TE lief voor deze wereld. Hij houd van iedereen. Al sta je op zijn blote pootje dan komt hij juist naar je toe om je te kussen in plaats van ondersom. Ze zijn precies zoals de horrorfilm “Gremlins” De lieve en stoute. 

catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL
‘De geobsedeerde’
C:\Users\anneke\Desktop\IMG_20190303_095751_784.jpg
De liefsteNaomi heeft een bijzonder sterke band met haar katten

Ondanks dat Naomi niet dezelfde taal spreekt als haar katten voelt ze wel dat ze elkaar begrijpen. Ze heeft dit gevoel ook sterker bij naaktkatten dan bij de harige kindjes die ze hiervoor heeft gehad.

Haar katten zijn haar hartjes, haar wereld, haar alles. Ze kan zich ook geen leven voorstellen zonder die 2. Ondanks ze allemaal weten dat ze niet heel ons leven meegaan en die ene dag er ooit aan komt, maar tot die tijd maken ze er een feestje van met zijn drietjes. 

catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL cattooGizmo is volgens vele een transgender kat want die word sinds een jaar kitty genoemd, dat is het enige waar die echt naar luistert terwijl hij een mannetje is maar Naomi noemt ze beide mopjebopje, stinkiewinkie, knapperd.


Ze heeft helaas geen andere huisdieren. Ze wilt wel al een tijdje een 3e kat erbij, maar ze is er nog niet uit of het een speciaal ras moet zijn of dat ze liever een kat uit asiel wil adopteren en een kans wil geven.

Naomi kan zich geen leven zonder katten voorstellen. Geen katten geen Naomi(catlady). Toen Naomi haar moeder zwanger was van haar toen sliepen er al katten op haar buik. Zelfs in de box lag ze al met katten. Katten zijn haar eerste beste vrienden geworden denkt ze.

Naomi is opgegroeid met 2 katten maar ze kan ze zich helaas niet meer herinneren, wel dat ze harig waren. Toen heeft ze Pim geadopteerd in een dierenwinkel (wat zo fout is maar ze was al verkocht toen ze hem zag) Hij was wit met rood.

catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL
catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL


Naomi haar liefde voor katten heeft er altijd in gezeten


Haar liefde voor katten begon erg vroeg. Als ze terugkijkt op haar jeugd had ze in die periode alles al van katten. Van knuffels en speeltjes tot kleding, zelfs toen ze op de basisschool tekeningen mocht maken koos ze er altijd voor om katten te tekenen.

catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL
catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL


De kans dat Naomi reageert op Catlady in plaats van haar eigen naam is heel groot

Naomi wordt vaak geroepen met Catlady, de kans dat ze eerder reageert op Catlady dan op haar eigen naam Naomi is dan ook groot. Maar het is haar ook regelmatig overkomen wanneer ze in de zomer met de buggy buiten liep (Jaja je leest het goed, een kattenbuggy) dat ze dan mensen hoorde smoezen ooh daar loopt het kattenvrouwtje weer. Naomi vind het helemaal niet erg dat er zo over haar gepraat wordt. Ze heeft tenminste iets wat haar gelukkig maakt, het maakt haar uniek en niet standaard en saai zoals vele zijn.


Naomi vind de memes over stereotype kattenvrouwtjes nooit zo leuk. “Als een vrouw single is dan neemt ze toch katten!” Je kan toch ook katten hebben met een relatie? Het komt over alsof ‘kattenvrouwtjes’ hopeloos zijn. Ook vind ze dat ze een andere soort kattenvrouw is. Ze verzorgt zichzelf, koopt alles waar katten op staan of wat een kattenprint heeft. Haar katten komen niks te kort en je gaat geen poepjes in haar huis vinden of de ammoniak lucht ruiken. (Ze heeft ook no hard feelings voor die die hard vrouwtjes die 50/80 katten in huis nemen) 

catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL

Gizmo is op een bijzondere manier terecht gekomen bij Naomi

Je zou het niet zeggen maar Gizmo is de echte vader van Gremlin. Toen Naomi op haarzelf ging wonen en Pim overleed, zat Gremlin wel eens een paar uurtjes alleen. Dus ging ze zoek naar een maatje. Ze heeft nogal moeite om mensen te vertrouwen dus ze ging op zoek naar de fokker waar ze Gremlin vandaan heeft en ja hoor ze vond haar email nog van 2 jaar geleden. Naomi vroeg haar of ze in de toekomst nog kittens zou krijgen. Helaas was de moederpoes waarmee ze fokte erg ziek dus het feest ging niet door maar er kwam een maar. Ze zei het enige wat ze Naomi wel aan kon bieden de vader was, alleen die heeft wel 1 oog. Naomi vertelde haar dat dat zo geweldig zou zijn maar dat ze niet 1,2,3 zo’n groot geldbedrag had. Ze gaf aan dat dat helemaal geen probleem was. Geloof het of niet, volgende dag kwam ze Gizmo brengen naar Naomi. Vanuit Amsterdam naar Rotterdam voor niks. Naomi krijg weer helemaal kriebels in haar buik als ze eraan terug denkt. Wat een geluk had ze toen.

catmom naomi verhalen van echte catmoms catmom NL
(Deze foto is genomen op dag 2 dat Gizmo Naomi was. Gelijk al samen genieten van de verwarming). Naomi heeft meer dan 30 c’attoos

Haar eerste c’attoo zette Naomi toen ze 18 jaar oud was. Het zijn de pootafdrukken van haar eerste rood witte kat Pim. Deze c’attoo had een speciale betekenis. Met veel moeite had ze de pootjes van Pim in de inkt gedaan en op papier gezet. Ze staan nu op haar borst in de buurt van haar hart. Inmiddels is Pim al ene aantal jaar overleden maar zo is hij nog altijd bij haar.

Op de vraag hoeveel katten tattoos ze heeft antwoord Naomi: ” Pfoee, deze vraag kan ik beste beantwoorden als ik onder de douche vandaan kom haha. Een stuk of 30 het kan zijn dat ik paar ben vergeten.”

Niet al haar c’attoos hebben een speciale betekenis. Soms ziet ze het purrfecte kattenplaatje en denkt ze “JA, dit wil ik elke dag wel zien op mijn lichaam”. Haar favoriet is de G op haar wang, die staat voor Gremlin en Gizmo. Ook vind ze catlady op haar borst heel nice. Die heeft ze in rode inkt gezet met een kattenbelletje op haar keel. Voor andere mensen moet dit wel echt duidelijk zijn wie ze is en waar ze van houdt.

Toen ze net begon met tattooeren was ze 16 en heeft ze in veel verschillende shops haar c’attoos gezet maar nu gaat ze al een aantal jaren naar dezelfde tattoo shop en ze wil nooit meer een ander. Zij begrijpt precies wat Naomi wilt, waar ze van houd, Naomi vind het leuk dat zij haar nu helemaal “af” gaat maken.


Naomi werkt veel met klanten dus deze zien de c’attoos op haar handen en vaak maakt ze een praatje met haar klanten erover en weet ze gelijk hun hele thuissituatie, hoeveel katten zij hebben of hun moeder of oma. Soms iets teveel informatie naar haar idee maar beter positieve dan negatieve verhalen. Op haar andere wang heeft ze 2 pootjes staan en ze ziet mensen vaak staren op straat of in OV en dan zeggen ze wel eens heel snel gave tattoo. (niet wetende over welke het gaat, want ze heeft er zoveel maar Naomi bedankt ze dan maar.

C:\Users\anneke\Downloads\IMG_20190524_112602_978.jpg
C:\Users\anneke\Desktop\IMG_20191228_112802_170.jpgOverweeg je om zelf ook een c’attoo te laten zetten?

De tip die Naomi heeft als je zelf overweegt om een c’attoo te zetten. “Zet het op een plek waar je het zelf kan zien. Believe me, je staat elke dag op met een glimlach. Cats is life. Life is cats. Ohjee, misschien een nieuw tattoo idee voor mij”

this that cat edition naomi
never have i ever cat edition naomi catmom nl