Book review: Alfie kat in de sneeuw

Dit is is niet het eerste boek over Alfie wat gepubliceerd is. Ik was dan ook mega enthousiast toen ik dit boek opgestuurd kreeg om te lezen. Eerder las ik namelijk al:

Alfie, kat op vakantie

Alfie: kat over de vloer

Alfie: kat voor de deur

En: Alfie: kat over de drempel

Als je eerdere boeken in de Alfie reeks gelezen hebt hoef ik je niet uit te leggen hoe lekker deze boeken weglezen. Het liefst lees je het boek binnen een avond uit. Bekijk hier alle Alfie boeken!

Nog geen Alfie boek gelezen? No problem

Geen nood, dit boek is prima op zichzelf te lezen, je hoeft echt niet alle eerdere boeken gelezen te hebben. Alhoewel ik me goed voor kan stellen dat je de overige boeken ook graag wilt lezen als je eenmaal met het Alfie virus besmet bent.

Het feel good katten kerstverhaal

Alfie en George kunnen niet wachten om de nieuwe buren te verwelkomen vooral wanneer ze ontdekken dat er ook een nieuwe kat is! Wanneer een klein misverstand uit de hand loopt heeft de hele straat ruzie met elkaar. Gaat het terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt George en Alfie lukken om voor kerstmis iedereen weer bij elkaar te brengen?

Sinterklaas giveaway Alfie in de sneeuw

Samen met Harper Collins mag ik een exemplaar van dit leuke boek weggeven voor Sinterklaas! (De giveaway is inmiddels gesloten, de winares is bekend gemaakt op het Instagram account van catmom.nl.

Niet gewonnen maar kun je niet wachten om dit hartverwarmende verhaal te lezen?

Bestel Alfie: kat in de sneeuw, vandaag besteld morgen in huis. Of Bekijk hier alle Alfie boeken!