About Theodore Cat

Theodore cat is een Brits Korthaar katertje. Hij is geboren op 15 april 2018 in een cattery in Brabant, zijn nieuwe forever home bevond zich ook in Brabant. Als een echte bourgondier houd hij ook van lekker eten. Catdad houd nogal van koken en vind het ook niet erg om af en toe een stukje kipfilet voor Theodore te kopen. Naast kipfilet is Theo dol op tonijn en snackjes.

Ook ontdekt hij graag de (moes)tuin, waar hij enthousiast helpt met gaten graven. Als een echte jager gaat hij ook achter elk insectje of vogeltje wat hij ziet aan. In ze daadwerkelijk vangen is hij nog wat minder goed. Ook ligt hij vaak languit met zijn snuit in het zonnetje te chillen. Want welke kat houd er nu niet van een dutje doen?

Theodore is graag buiten maar ook binnenshuis vermaakt hij zich prima. Hij is onafscheidelijk met zijn knuffel Porky (deze neemt hij trouwens ook regelmatig mee naar buiten, heel toepasselijk heeft het roze varkensknuffeltje nu ook donkere vlekken). Als catdad en catmom boven aan het slapen zijn brengt hij zijn hele knuffelverzameling naar boven en legt hij deze naast of op het bed (van porky tot vis en vogel hij komt ze allemaal brengen).

theodore cat catmom.nl

Theodore is geen echte schoot kat, hij komt wel altijd dichtbij of tegen je aan. Maar hij is wel gesteld op zijn eigen ruimte en komt (hoe jammer ik dat ook vind als catmom) niet snel op schoot liggen. Hij volgt ons overal, als we in de keuken bezig zijn is hij daar ook, hij volgt ons naar de badkamer. Zelfs voor een dichte WC deur staat hij te miauwen (ik blijf me erover verbazen dat katten zo graag komen kijken als hun baasje op de wc zit).

Mocht je het leuk vinden dan kun je Theodore op Instagram volgen.

https://www.instagram.com/theodore__cat/

Een kijkje in het leven van Theodore

Waarom Theodore mij overal volgt.

Waarom ik ervoor gekozen heb Theodore geen kleding aan te geven.